facebook

Een patiënt met pijn: wel of niet direct helpen?

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
2 minuten
Alarm zwaailicht nood
Inschatten hoe snel een patiënt met pijn geholpen moet worden is niet altijd makkelijk. Hoe je met de juiste vragen snel tot de kern van het probleem komt? Dat vertelt kaakchirurg Leander Dubois tijdens de seminars ‘Acute zorg’. Ze zijn gratis toegankelijk voor KNMT-leden, maar speciaal bedoeld voor jonge tandartsen.

Speciaal voor afstudeerders en starters

De introductiebijeenkomsten Acute zorg zijn speciaal bedoeld voor studenten in de afstudeerfase en tandartsen in de eerste jaren van hun loopbaan die (nog) geen lid zijn van IQual. De avonden bieden naast een leerzaam seminar ook een laagdrempelige kennismaking met IQual.

Maar het programma is ook interessant voor tandartsen die graag meer handvatten willen om goed te beoordelen of een patiënt snel gezien moet worden. De bijeenkomsten vormen voor deelnemers aan de IQual-studiegroepen tegelijkertijd een introductie op het nieuwe themaprogramma. Ook IQual-deelnemers en andere KNMT-leden zijn dus van harte welkom, maar vol is vol!

De bijeenkomsten zijn op dinsdag 16 april en woensdag 4 september 2019 bij de KNMT in Utrecht. Ze duren van 19.00 uur tot en met 21.30 uur.  Vanaf 18.00 uur is er een broodjesbuffet.

Wat is IQual?

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van leren. Samen met collega's uit de regio werken tandartsen aan vakinhoudelijke thema's en vernieuwde wet- en regelgeving. Maar ook intervisie en het aan elkaar spiegelen is een belangrijk onderdeel van IQual. De KNMT ondersteunt tandartsen met actuele studiepakketten, zoals het nieuwe thema Acute zorg.

Meer informatie over de bijeenkomsten Acute zorg

Direct aanmelden voor een van de bijeenkomsten

IQual
scholing
spoedgevallendienst
starters
studenten

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen