Eerstelijns ondernemers centraal op MedischOndernemen LIVE

31 augustus 2017
Medisch Ondernemen LIVE

De KNMT is een van de participanten in MedischOndernemen LIVE, een kennis-, innovatie- en netwerkevenement voor ondernemers in de eerstelijns zorg. Het evenement is op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober in Nieuwegein. De KNMT biedt leden een gratis toegangskaart aan!

Voor u: een gratis VIP-kaart!

Bent u lid van de KNMT en wilt u als VIP-gast van de KNMT naar Medisch Ondernemen LIVE? Ga naar de website van MedischOndernemen en bestel uw kaart met VIP-code 102!

Tijdens MedischOndernemen LIVE vindt bezoekers producten, themapleinen voor onder meer mondzorg, diensten, sprekers, trends, praktische sessies en vakgenoten om kennis en ervaring mee uit te wisselen. Dit alles toegespitst op de vragen waar ondernemers in de eerste lijn tegenaan lopen.
MedischOndernemen LIVE is specifiek gericht op huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgondernemers.

De hoofdthema’s van het evenement zijn in vier lijnen uitgewerkt:

  • Bedrijfsvoering: deskundigen praten de bezoekers bij over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van ‘de harde kant’ van de praktijk, zoals personeel, juridisch, financieel, kwaliteit, organisatie en meer.
  • Best practices: mede gebaseerd op de MO Award die tijdens MO LIVE wordt uitgereikt aan de beste multidisciplinaire samenwerking in de eerstelijnszorg.
  • Innovatie en Inspiratie met grote thema’s als automatisering, populatiefinanciering, netwerkorganisaties, ketensamenwerking, disrupties in de sector komen aanbod in het de plenaire keynotes die onder de noemer Innovatie en Inspiratie worden georganiseerd.
  • Samenwerken voor de patiënt. De praktijk gaat aan de slag om voor een tiental veelvoorkomende klachten of aandoeningen een optimaal behandeltraject te definiëren.
     

KRT-punten

Deze onderwerpen komen ter sprake tijdens onder meer keynote lezingen, talks (korte presentaties op de beursvloer), interactieve samenwerkingssessies, masterclasses en aan discussietafels.

  • Voor het bijwonen van een masterclass ontvangt u 2 KRT-punten.
  • Voor een combinatie van een keynote + een talk + een praktijkcase of discussietafel ontvangt u 3 KRT-punten.

Bekijk een voorbeeldprogramma voor de tandarts (pdf)

U vindt uitgebreidere informatie op www.molive.nl

Total votes: 111
Lees meer over:

0 reacties op Eerstelijns ondernemers centraal op MedischOndernemen LIVE