Extra sessie over kabinetsmaatregelen op Praktijk Anno Nu

30 oktober 2017
Congres Praktijk Anno Nu

De nieuwe regering heeft verschillende maatregelen in petto die impact hebben op het voeren van een tandartspraktijk, zoals op het gebied van personeelszaken. Het congres Praktijk Anno Nu breidt daarom haar programma uit met een extra sessie over de kabinetsmaatregelen.

Er waren al twee andere plenaire sessies plus zes workshops waarin u in één dag bijgepraat wordt over de belangrijkste ontwikkelingen voor mondzorgpraktijken in 2018.

Alle (niet-medische) aspecten van uw praktijk komen daarbij aan bod: personeel, praktijkorganisatie, patiënt en privacy. De onderwerpen zijn gekozen op basis van een onderzoek onder praktijkhouders naar hun belangrijkste vragen over praktijkvoering.

Op het programma staan onder andere lezingen over hoe u in 1 minuut prettiger patiëntcontact krijgt en wat u kunt doen om uw gastheerschap te verbeteren. Ook zijn er verschillende praktische workshops, zoals over werken onder de Wkkgz, anticiperen op een bezoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en veilig omgaan met patiëntgegevens.

Het Congres Praktijk Anno Nu is op zaterdag 9 december, een dag na de AV van de KNMT. Deelnemen kost €345,-. KNMT-leden krijgen een ledenkorting van €50,- en betalen het gereduceerde tarief van €295,-. Het congres vindt plaats in het kantoor van de KNMT en de VvAA in Utrecht.

Alles over het Congres Praktijk Anno Nu

 

Total votes: 120
Lees meer over: praktijkzaken

0 reacties op Extra sessie over kabinetsmaatregelen op Praktijk Anno Nu