Extra: workshops en telefonisch spreekuur AVG

30 mei 2018
AVG

Vanwege de grote belangstelling organiseert de KNMT extra workshops over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast komt er een speciaal telefonisch spreekuur voor leden die vragen hebben over de nieuwe privacywetgeving.

De AVG versterkt de rechten van medewerkers en patiënten van mondzorgpraktijken op het gebied van privacy. Organisaties die persoonsgegevens verwerken hebben daarentegen meer verplichtingen gekregen. De nadruk in de AVG ligt op de verantwoordelijkheid van organisaties om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden.

Extra AVG-workshops in juni en juli

De KNMT helpt haar leden hierbij. Naast het AVG-stappenplan zijn er in juli extra workshops gepland. In de workshops hoort u wat tandarts-praktijkhouders geregeld moeten hebben en gaat u ter plekke aan de slag met een privacybeleid voor uw praktijk.

Meer informatie en aanmelden AVG-workshops

Telefonisch AVG-spreekuur

Op vrijdag 8 juni, tussen 14 en 15 uur, is er daarnaast een speciaal telefonisch spreekuur. De AVG-specialisten van de KNMT staan u dan graag persoonlijk te woord. KNMT-leden kunnen bellen met tel. 030 – 6076 380.

Alles over de AVG

Total votes: 30

0 reacties op Extra: workshops en telefonisch spreekuur AVG