Factuur KNMT Klachtenservice ontvangen?

21 juli 2017
Klacht

Praktijkhoudende tandartsen en orthodontisten die zijn aangesloten bij de KNMT Klachtenservice hebben recent een factuur ontvangen waarop de wettelijk verplichte klachtenregeling voor de praktijk in rekening wordt gebracht. Deze bevat in sommige gevallen een onduidelijkheid: voor 'exemplaren' moet u 'stoelen' lezen.

De factuur heeft betrekking op de KNMT Klachtenservice voor de praktijk. Praktijkhouders betalen voor deze klachten- en geschillenregeling per stoel in de praktijk. Op de factuur staat het totaal aantal stoelen in de praktijk minus één – de eerste stoel is namelijk gratis. Op een aantal verzonden facturen wordt dit echter per abuis niet ‘aantal stoelen’ genoemd maar ‘aantal exemplaren’.

Geen factuur ontvangen?

Uw persoonlijke aansluiting bij de KNMT Klachtenservice is in december al verrekend met uw contributie. Recent heeft de KNMT de facturen verstuurd voor de aansluiting van de praktijk.

Heeft u geen factuur ontvangen? Dan is uw praktijk niet aangesloten de KNMT Klachtenservice. Regel dit alsnog en geef het aantal stoelen in uw praktijk door.

Meld uw praktijk aan voor de KNMT Klachtenservice

Aansluiting KNMT Klachtenservice: hoe zit dat?

Iedere tandarts of orthodontist moet individueel aangesloten zijn bij een klachten- en geschillenregeling. Daarnaast dient de praktijkhoudende tandarts of orthodontist een regeling voor de praktijk als geheel af te sluiten.

De KNMT Klachtenservice is de klachten- en geschillenregeling van de KNMT. Met de Klachtenservice bent u verzekerd van een correcte en prettige afhandeling van klachten van patiënten.

  • U als tandarts of orthodontist aansluiten bij de KNMT Klachtenservice kost 95 euro per jaar.

  • Uw praktijk aansluiten bij de KNMT Klachtenservice voor de praktijk kost 40 euro per stoel per jaar. De eerste stoel is gratis. Er wordt gerekend per (hele) stoel, niet naar rato van gebruik bijvoorbeeld.
     

Hoe werkt de KNMT Klachtenservice?

Lees meer over de KNMT Klachtenservice

Lees meer over:

0 reacties op Factuur KNMT Klachtenservice ontvangen?