facebook

Famed en Infomedics bundelen krachten

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Famed
Met de komst van HAL Investments als nieuwe investeerder – dat neemt de aandelen in Famed van Gilde Equity Management over – treedt voor Famed en Infomedics een periode van krachtenbundeling aan.

Dit moet voor beide bedrijven leiden tot een verdere groei in de markt van declaratieafhandeling in de gezondheidszorg. Doel is om nieuwe producten te ontwikkelen en de administratieve en organisatorische lasten voor zorgaanbieders verder terug te dringen.

Directie over beide bedrijven

De huidige bestuursvoorzitter van Infomedics, Dirk Jan Emmens, zal de directie voeren over beide bedrijven. Bart Hogendoorn, algemeen directeur van Famed, vertrekt eind 2018 na een overgangsperiode bij de organisatie.

Samengaan tot een nieuwe organisatie

Infomedics en Famed zullen uiteindelijk samengaan tot een nieuwe organisatie. Samen vertegenwoordigen beide bedrijven momenteel een omzet van 53 miljoen euro, die deels in de mondzorg wordt behaald.

 

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen