facebook

Famed en Infomedics samen verder als Infomedics. Wat betekent dit voor u als tandarts?

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Infomedics
De integratie van Famed en Infomedics is momenteel in volle gang. Beide organisaties gaan samen verder onder de naam Infomedics. Als u als tandarts gebruikt maakt van de diensten van Famed of Infomedics, dan heeft dit een aantal consequenties.

Bent u klant van Famed?

Dan stapt u voor het einde van het jaar over naar het systeem van Infomedics. Hiervoor tekent u een nieuwe overeenkomst met Infomedics. De KNMT heeft de overeenkomst gecontroleerd en deze voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Uiteraard zijn er wel een aantal verschillen met uw huidige overeenkomst met Famed. Famed heeft deze verschillen voor u op een rijtje gezet. Welke dat zijn, leest u hier. Uw tarieven blijven wel exact gelijk aan uw huidige tarieven bij Famed (let op: de terminologie wijkt wel iets af). Op www.goedgeregeldvooriedereen.nl vindt u meer informatie over uw overstap en een overzicht van de meestgestelde vragen.

Bent u klant van Infomedics?

Dan verandert alleen de uitstraling van Infomedics voor u en uw patiënten. U wordt verzocht vanaf 1 juli uw communicatiematerialen in uw praktijk te vervangen. U ontvangt binnenkort per post nieuwe flyers van Infomedics en kunt via www.goedgeregeldvooriedereen.nl/downloads ook de digitale materialen downloaden.

 

factureren

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen