Famed en Infomedics samen verder als Infomedics. Wat betekent dit voor u als tandarts?

26 juni 2019

De integratie van Famed en Infomedics is momenteel in volle gang. Beide organisaties gaan samen verder onder de naam Infomedics. Als u als tandarts gebruikt maakt van de diensten van Famed of Infomedics, dan heeft dit een aantal consequenties.

Bent u klant van Famed?

Dan stapt u voor het einde van het jaar over naar het systeem van Infomedics. Hiervoor tekent u een nieuwe overeenkomst met Infomedics. De KNMT heeft de overeenkomst gecontroleerd en deze voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Uiteraard zijn er wel een aantal verschillen met uw huidige overeenkomst met Famed. Famed heeft deze verschillen voor u op een rijtje gezet. Welke dat zijn, leest u hier. Uw tarieven blijven wel exact gelijk aan uw huidige tarieven bij Famed (let op: de terminologie wijkt wel iets af). Op www.goedgeregeldvooriedereen.nl vindt u meer informatie over uw overstap en een overzicht van de meestgestelde vragen.

Bent u klant van Infomedics?

Dan verandert alleen de uitstraling van Infomedics voor u en uw patiënten. U wordt verzocht vanaf 1 juli uw communicatiematerialen in uw praktijk te vervangen. U ontvangt binnenkort per post nieuwe flyers van Infomedics en kunt via www.goedgeregeldvooriedereen.nl/downloads ook de digitale materialen downloaden.

 

Lees meer over: factureren

0 reacties op Famed en Infomedics samen verder als Infomedics. Wat betekent dit voor u als tandarts?