Geef het aantal stoelen in uw praktijk door voor de KNMT Klachtenservice

16 maart 2017
Aantal stoelen in de praktijk - ruimte met 4 stoelen

Bent u een praktijkhoudende tandarts of orthodontist? Zorg dan voor de aansluiting van uw praktijk bij de KNMT Klachtenservice. 

Praktijkeigenaren van mondzorgpraktijken (met meer dan één behandelstoel) zijn verplicht om naast hun individuele klachtenregeling óók eentje voor de praktijk te regelen. Die regelt de klacht- en geschillenafhandeling voor het hele team. Bent u als praktijkhouder aangesloten bij de KNMT Klachtenservice, dan betaalt u hiervoor een bijdrage van € 40,00 per behandelstoel. De eerste stoel krijgt u van van de KNMT.

Sluit uw praktijk aan bij de KNMT Klachtenservice

Maakt u geen gebruik (meer) van de KNMT Klachtenservice voor uw praktijk? Dan horen we dat ook graag van u. Dit kunt u in hetzelfde formulier aangeven.

Lees meer over verschillende situaties en aantal stoelen

Individuele klachtenregeling

Naast de klachtenregeling voor de praktijk is het belangrijk dat iedere tandarts of orthodontist (praktijkhouder, in loondienst of ZZP'er) over een individuele aansluiting bij een klachten- en geschillenregeling beschikt. Ook daarvoor kunt u als KNMT-lid gebruikmaken van de KNMT Klachtenservice. Nam u voorheen de klachtenregeling af dan is dit automatisch sinds 1 januari 2017 vervangen door de KNMT Klachtenservice. U betaalt hiervoor via uw contributie.

Lees meer over: klachtenservice

1 reactie op Geef het aantal stoelen in uw praktijk door voor de KNMT Klachtenservice