facebook

'Gezamenlijke besluitvorming in de tandartspraktijk’ wint NT-GSK Bachelorscriptie Award

Profile picture for user Franc
Franc
van der
Vlugt
1 minuut
Ntgskdef
Simone Verbunt en Margriet van de Ven hebben met hun scriptie ‘Gezamenlijke besluitvorming in de tandartspraktijk’ de NT-GSK Bachelorscriptie Award gewonnen. De studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen ontvingen de award, die bestaat uit een bokaal en een geldbedrag van €1000,-, op de jaarlijkse Wetenschapsdag van de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees de scriptie van Simone Verbunt en Margriet van de Ven ‘Gezamenlijke besluitvorming in de tandartspraktijk’

Tweede, derde en publieksprijs

De tweede prijs van €500,- ging naar de scriptie ‘Glutaminezuur en de remineralisatie van carieus weefsel’ van Cynthia Cooiman en Manon Peerlings (Radboud Universiteit Nijmegen). De scriptie ‘Onderzoek naar de kennis van toekomstige moeders over de mondgezondheid van hun kind’ van Elies Wolf, Elise Kranenburg en Grietje van der Weide kreeg de derde prijs van €250,-. Zij wonnen ook de Publieksprijs, waarvoor bijna 1300 mensen hun stem uitbrachten.

De 3 winnaars waren samen met 2 andere groepjes studenten genomineerd. De overige genomineerden waren ACTA-studenten Hanneke den Uil en Naomi Oom met hun scriptie ‘Long-face aangezichtsmorfologie en relapse na orthodontie of orthognatische chirurgie’ en ‘Epsilon-poly-L-lysine: een nieuw middel in de strijd tegen cariës?’ van Daniek Groeneveld en Tim Vroegindeweij, ook studenten aan ACTA.

12e editie NT-GSK Bachelorscriptie Award

De NT-GSK Bachelorscriptie Award werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. De jury bestond uit tandartsen van de communicatieadviesraad van de KNMT.

Bekijk de reactie van de winnende scriptieschrijvers Simone Verbunt en Margriet van de Ven.

 

 

KNMT-GSK Bachelorscriptie Award

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen