Gezocht: goede ideeën voor betere mondzorg

09 mei 2017

Een app voor een goede werkhouding, samenvattingskaarten voor richtlijnen in de praktijk of een een pocketsonde met een druksensor: deze ideeën vielen eerder in de prijzen bij de de Hokwerda Award. Welke student Tandheelkunde heeft dit jaar het beste idee voor betere zorg in de praktijk en wint 1.000 euro?

De Hokwerda Award is de jaarlijkse wedstrijd voor ideeën die het verlenen van mondzorg in de tandartspraktijk beter maken. Het idee moet op een van de volgende terreinen liggen: kwaliteit van de mondzorg, veiligheid in de praktijk, gezond werken of ergonomie binnen de tandheelkunde.  

Studenten Tandheelkunde kunnen tot 1 augustus aanstaande hun idee insturen. De winnaar gaat met 1.000 euro naar huis. De Hokwerda Award 2017 wordt uitgereikt op het KNMT Studentencongres op vrijdag 6 oktober in de Rijtuigenloods in Amersfoort. 

Meedoen met de Hokwerda Award

Over de Hokwerda Award 

De Hokwerda Award is een initiatief van de KNMT, de beroepsvereniging van tandartsen, het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en de tandheelkundige groothandelsvereniging VGT. De initiatiefnemers willen met de prijs stimuleren dat de arbeidsomstandigheden en het werken in de dagelijkse praktijk verder verbeteren en zo bijdragen aan het welzijn en gezondheid van mondzorgteams.

0 reacties op Gezocht: goede ideeën voor betere mondzorg