facebook

Gezocht: kandidaten voor de ledenraad van de KNMT

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Ledenraad verkiezingen
De KNMT is op zoek naar drie nieuwe leden voor haar ledenraad. Er is nu plaats voor een gedifferentieerd tandarts en voor praktijkhouders uit de regio Gelderland Centraal en Limburg. 

De drie plekken komen vrij vanwege het vertrek van de huidige raadsleden Jack Plooij, Manuel Rose en Hans de Vries.

De uit 24 tandartsen en tandartsspecialisten bestaande ledenraad vormt het hart van de Algemene Vergadering (AV), het hoogste inspraakorgaan van de vereniging. Vier keer per jaar komen leden, de ledenraad en het bestuur bijeen om de koers van de KNMT te bespreken. De AV besluit over de begroting, de jaarrekening en de jaar- en beleidsplannen. 

Geïnteresseerde leden kunnen zich tot en met 23 februari kandidaat stellen. Melden zich meerdere gegadigden dan zijn er in maart verkiezingen, waarbij alle leden uit de betrokken kiesgroepen hun stem kunnen uitbrengen. De nieuwe raadsleden worden vervolgens benoemd voor een periode van 3 jaar.

Meer informatie over de vacatures 'lid ledenraad KNMT'

ledenraad
verenigingszaken

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen