facebook

Gezocht: lid klankbordgroep cao universiteiten

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Microfoon spreker
De KNMT is op zoek naar een tandarts die in een klankbordgroep van FBZ wil meepraten over de cao Nederlandse Universiteiten. De voorbereidingen voor de nieuwe cao zijn op dit moment in volle gang. Wilt u meedenken tijdens het cao-proces en invloed uitoefenen op de onderhandelingen? Meld u dan aan!

Wat levert deelname u op? 

Als deelnemer aan de klankbordgroep bent u goed op de hoogte van de ontwikkelingen aan de cao-tafel. Ook oefent u invloed uit op de nieuwe cao. Dat doet u door de onderhandelaars te voeden met signalen of ontwikkelingen op de werkvloer. Zo houdt FBZ tijdens de cao-onderhandelingen nauwe aansluiting met de praktijk. 

Gedurende het onderhandeltraject houdt FBZ de klankbordgroep, waaraan ook leden van andere beroepsverenigingen in de zorg deelnemen, rechtstreeks op de hoogte van de ontwikkelingen achter de schermen. 

Incidenteel organiseert FBZ een bijeenkomst in de avond (met broodjes) bij de Domus Medica in Utrecht. U krijgt dan een vergoeding voor reiskosten.  

Belangstelling voor de klankbordgroep?

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Dan kunt u via bureau@fbz.nl contact opnemen met onderhandelaar Joyce Kuijpers.

Tandartsen met een cao

Speciaal voor tandartsen die onder een cao vallen heeft de KNMT zich aangesloten bij werknemersorganisatie FBZ. FBZ onderhandelt namens tal van (beroeps)verenigingen over de arbeidsvoorwaarden van een brede groep medici, paramedici en andere hoogopgeleide zorgverleners.

collectieve arbeidsovereenkomst (cao)
loondienst
loopbaan

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen