facebook

Gezocht: waarnemers bij calamiteiten

Hans
Scholten
1 minuut
Help
Ben je (deels) gestopt met praktiseren of heb je nog vrije uren en wil je in dringende gevallen af en toe een collega waarnemen? Meld je dan aan bij de KNMT als waarnemer-bij-calamiteiten.

De KNMT helpt praktijken waar door ziekte of een ongeval een tandarts tijdelijk uitvalt. De vereniging doet dan een beroep op tandartsen die in een dergelijke situatie een helpende hand kunnen bieden. De praktijk van hun collega blijft dan draaiende, waardoor de patiëntenzorg gecontinueerd kan worden.

Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, is de KNMT nu op zoek naar enthousiaste tandartsen die in geval van nood incidenteel wel voor een collega willen waarnemen. Vanzelfsprekend moet de waarnemende tandarts over een geldige BIG-registratie beschikken.

Is dit iets voor jou? Geef jezelf op via KNMT Ledenservice en laat ons weten in welke regio je beschikbaar bent als spoedwaarnemer. Zo zorgen we samen dat de zorg in de praktijk doorgaat.

Mail KNMT Ledenservice of bel 030 60 76 380.

noodsituaties
praktijkzaken

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen