facebook

Helemaal ‘bij’ op congres Mondzorgpraktijk Anno Nu

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Mondzorgpraktijk anno nu
Zaterdag 14 december vindt weer het grootste congres voor praktijkhouders in de mondzorg plaats: Mondzorgpraktijk Anno Nu. Voor de 6e keer helpen KNMT, VvAA en MedischOndernemen praktijkhoudende tandartsen om zich voor te bereiden op het nieuwe jaar.

Mondzorgpraktijk Anno Nu richt zich speciaal op praktijkhouders en –managers. Het congres informeert over nieuwe wet- en regelgeving en inspireert op het vlak van verbetering van de bedrijfsvoering en personeelszaken. Alle niet-tandheelkundige aspecten van het runnen van een tandartspraktijk komen daarbij aan bod. 

Hospitality-expert Milo Berlijn spreekt op het congres over gastvrijheid in de praktijk, juristen Heiko van Es (VvAA) en Miechel Rooth (KNMT) praten de aanwezigen bij over de wet Arbeidsmarkt in Balans en daarnaast zijn er 6 parallelsessies over onderwerpen als het einde van sollicitiegesprekken, ‘shared decision making’ en de privacywet AVG.

KNMT-leden krijgen € 50,- korting op de toegangsprijs.

Alles over Mondzorgpraktijk Anno Nu 

evenementen
praktijkhouders
scholing

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen