facebook

Inschrijving KNMT Studentencongres geopend

Lotte Lidi
Ploeg
1 minuut
Header nieuwsbericht sdc
De KNMT is achter de schermen al een tijd bezig met organiseren van het Studentencongres en vanochtend kon het evenement live gaan en zijn de inschrijvingen open! Dit jaar vindt het congres plaats op vrijdag 4 oktober, locatie: DeFabrique in Maarssen. Het thema van dit jaar is Future Proof.

In lijn met het thema zijn er verschillende sprekers aanwezig. Zo vertelt Xenia Kuipers over Sociale Robotica in de zorg en de kansen hiervan. Daarnaast vertelt Joerd van der Meer over de digitale toekomst van de tandheelkunde en is ook Maarten van Geelen erbij om het over de T-scan in de dagelijkse praktijk te hebben. 

 

Het evenement is voor masterstudenten Tandheelkunde en een kaartje kost €10.

Ook dit jaar worden er weer bussen ingezet tussen de universiteiten en congreslocatie en voor iedereen die op eigen gelegenheid komt, is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Daarnaast worden er pendelbusjes ingezet tussen station Maarssen en De Fabrique.

 

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen