Jubileumeditie Congres Praktijk Anno Nu op komst

30 april 2018
5 jaar

Op zaterdag 8 december aanstaande vindt voor de 5e keer het congres Praktijk Anno Nu plaats. Ook tijdens de lustrumeditie van het grootste jaarlijkse congres voor praktijkhouders luidt het motto: ‘Alles wat u moet weten om goed voorbereid het nieuwe jaar in te gaan’. Bestel nu uw toegangskaart met 50 euro extra vroegboekkorting!

Tijdens het congres Praktijk Anno Nu worden deelnemers in één dag bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen in praktijkvoering in de mondzorg. Op Praktijk Anno Nu staan deze 4 P's centraal: patiënt, praktijkorganisatie, personeel en privacy. Tijdens het congres krijgt u praktische tips en handvatten die u meteen kunt toepassen in de praktijk

Vroegboekkorting Praktijk Anno Nu

Deelnemen aan Praktijk Anno Nu kost €345,-. KNMT-leden krijgen een ledenkorting van €50,- en betalen het gereduceerde tarief van €295,-. Meld u zich vóór 1 juni aan? Dan krijgt u nog eens €50,- extra vroegboekkorting en betaalt u slechts  €245,-.

Meld u aan voor Praktijk Anno Nu

Beoordeeld met een 8,1

De vijfde editie van het Congres Praktijk Anno Nu vindt plaats op zaterdag 8 december 2018. Het vindt plaats in het gebouw ’t Hart in de Utrechtse wijk Papendorp. Het congres wordt georganiseerd door de KNMT, VvAA en MedischOndernemen. Vorig jaar beoordeelden de deelnemers het congres met een 8,1.

Verslag congres Praktijk Anno Nu 2017

Total votes: 45
Lees meer over:

0 reacties op Jubileumeditie Congres Praktijk Anno Nu op komst