facebook

Kennistoets NT-augustus over verschil jonge en oude tandartsen

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut

Ervaren oudere en jongere tandartsen het management van een praktijk als belasting? Deze vraag komt aan bod in de kennistoets van het NT die op 24 augustus verschijnt. Maak deze en acht andere vragen en scoor hiermee 1 KRT-punt.

9 toetsvragen over 4 artikelen

Aan elke editie van het NT in 2018 is een kennistoets gekoppeld. Per kennistoets kan één KRT-punt verdiend  worden. De 9 vragen in de kennistoets van het NT van augustus gaan over de volgende 4 artikelen:

De klinische stage

Beklaagdenbank ‘Verzwaarde informatieplicht’

Jong en oud, hoe kijken ze tegen het vak aan?

Tips van én voor studenten

Eerdere toetsen ook nu nog in te vullen

De toetsvragen moeten online worden ingevuld via www.knmt.nl/scholing/kennistoetsen. De behaalde KRT punten worden door de KNMT bijgeschreven in het KRT-register. In totaal kunt u in 2018 elf KRT-punten verdienen, omdat het NT elf keer verschijnt. Overigens kunt u als KNMT-lid online ook de NT-kennistoetsen invullen uit eerdere NT-edities

kennistoetsen

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen