Kies uw belangrijkste onderwerpen voor de Kennisagenda Mondgezondheid

13 december 2017

Waar loopt u in de dagelijkse praktijk tegenaan? En welke tandheelkundige onderwerpen vindt u belangrijk? Voor de Kennisagenda Mondgezondheid zetten mondzorgprofessionals de belangrijkste onderwerpen voor toekomstig onderzoek op de kaart. Vul de vragenlijst in en laat weten welke onderwerpen voor u van belang zijn.

Vorig jaar zijn met hulp van zoveel mogelijk mondzorgprofessionals onderwerpen voor onderzoek opgehaald uit de praktijk. Nu worden de belangrijkste onderwerpen gekozen, en daarbij is de hulp van zoveel mogelijk mondzorgprofessionals nodig. (Gedifferentieerde) tandartsen, mondhygiënisten, tandprothetici en tandheelkundig specialisten: iedereen is uitgenodigd om mee te beslissen. Door het invullen van deze enquête beslist u mee waar toekomstig onderzoek in de mondzorg over moet gaan. Toekomstig onderzoek over de belangrijkste onderwerpen kan helpen bij het nemen van behandelbeslissingen, en de kwaliteit van patiëntenzorg verbeteren.
 U vindt de vragenlijst hier: Kennisagenda Mondgezondheid - Enquête. Invullen kost ongeveer 15 minuten en kan tot en met 20 december 2017. De resultaten worden in het voorjaar van 2018 bekendgemaakt. Meer informatie vindt u op www.mondzorg2020.nl en op de Facebook-pagina www.facebook.com/kennisagendamondgezondheid.
Lees ook het interview met promovenda Puck van der Wouden over de Kennisagenda Mondgezondheid in het Nt.

Total votes: 90
Lees meer over: