facebook

Kimo krijgt nieuwe directeur: Maarten Jansen

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Maarten 2
Het Kennisinstituut Mondzorg (Kimo) heeft Maarten Jansen als nieuwe directeur aangesteld. Hij volgt vanaf 1 september Dirk Mettes - die vanaf de oprichting van Kimo in 2016 directeur was - op.

Als directeur is Maarten Jansen verantwoordelijk voor het management van het programma voor richtlijnontwikkeling en voor de bedrijfsvoering van Kimo. Jansen neemt vanuit vorige functies de nodige ervaring mee op het gebied van educatie, online leren en kennismanagement.

Jansen wil ingezette koers aanhouden

Volgens Jansen staat Kimo momenteel stevig in haar schoenen dankzij het werk van Mettes. De nieuwe directeur laat weten de ingezette koers aan te willen houden en tegelijkertijd met het bestuur en de leden te willen  kijken waar accenten geplaatst kunnen worden. Ook wil hij de bedrijfsvoering van Kimo organisatorisch en financieel verder stroomlijnen.

Naar het nieuwsbericht van KIMO

kwaliteit
richtlijnen

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen