facebook

Klankbord nodig? Sparringpartner zijn? Doe mee met VoorElkaar

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Voorelkaar
Bent u nog maar kort actief als tandarts en zou wel eens willen sparren met een ervaren collega? Overweegt u een eigen praktijk te beginnen en wilt u advies van een  praktijkhoudende tandarts? Denkt u erover zich te differentiëren of specialiseren en bent u benieuwd wat u dan te wachten staat? Bent u een ervaren tandarts en wilt u jonge tandartsen op weg helpen met collegiaal advies? Doe dan mee met VoorElkaar, het nieuwe netwerk van de KNMT dat tandartsen koppelt aan tandartsen.

VoorElkaar is bedoeld voor alle tandartsen die een sparringpartner willen om op een laagdrempelige en vertrouwelijke manier advies te vragen, problemen te bespreken of ervaringen uit te wisselen. En voor tandartsen die graag andere tandartsen willen helpen met de door hen opgebouwde kennis en ervaring. VoorElkaar koppelt tandartsen aan elkaar die graag een klankbord willen van buiten de praktijk waar ze werken.

VoorElkaar is niet meer actief sinds 1 april 2021.

buitenlandse tandartsen
praktijkhouders
starters
ledenvoordelen

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen