facebook

KNMT Dental Plek: overzichtelijk platform voor IQual-leden

Profile picture for user 426538
Laura
van
Paesschen
1 minuut
Dentalplek logo rechts boven vierkant
Informatie verzamelen, kennis delen, met elkaar communiceren en je agenda bijhouden: met het KNMT Dental Plek-platform kun je deze dingen doen op één overzichtelijke plek. 

Het platform, dat je via de app (voor telefoon of tablet) of via de website kunt bereiken, is in eerste instantie bedoeld voor IQual­leden van de KNMT. Zij kunnen KNMT Dental Plek gebruiken om onderling informatie uit te wisselen, bijvoorbeeld over bepaalde behandelingen. Ook notities van vergaderingen kunnen hier bewaard worden, zodat deze overzichtelijk op één plek staan en voor iedereen gemakkelijk zijn terug te vinden. Alles wordt veilig en gemakkelijk opgeslagen in de cloud.

Bent u IQual-lid en wilt u gebruik maken van KNMT Dental Plek? Meld u dan aan bij het IQual secretariaat via iqual@knmt.nl of bel 030 60 76 250. Download de app of ga naar dentalplek.nl.

Wat Dental Plek precies is en wat de ervaringen zijn van tandartsen, ziet u in deze video.

Vragen over hoe Dental Plek precies werkt? Bekijk de instructievideo.

 

 

IQual
ledenvoordelen
scholing

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen