KNMT en ANT samen hoofdsponsor van de Dental Runners

24 februari 2017
Dental Runners logo

De ANT sluit zich vanaf dit jaar bij de KNMT aan als hoofdsponsor van de Dental Runners. De Dental Runners is een hardloopteam van tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten en studenten Tandheelkunde.

Jaarlijks doet het team mee aan de Roparun, een estafetteloop in het pinksterweekend van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Met hun deelname brengen de lopers geld bijeen voor de strijd tegen kanker.

Tandartsen voor kankerpatiënten: dat is het motto van Dental Runners. En hoe meer steun ze uit de mondzorg krijgen, hoe groter de steun die ze kankerpatiënten kunnen bieden. De KNMT is dan ook blij dat de ANT zich aansluit als hoofdsponsor van Dental Runners. De voorzitters van beide beroepsorganisaties -Wolter Brands en Jan Willem Vaartjes- zijn blij dat hiermee duidelijk zichtbaar is dat men regelmatig heel goed samen kan werken en zeker voor een goed doel zoals de bestrijding van kanker.

Lopers en ondersteuners gevraagd

Voor aankomend jaar is er nog een aantal beschikbare plekken in het team. Er wordt nog gezocht naar 1 fietser, 2 hardlopers, 1 chauffeur voor een klein busje en 1 navigator. Geïnteresseerd? Neem contact op met de Dental Runners

Sponsoren gezocht

Dental Runners is daarnaast altijd op zoek naar sponsoren. Wilt u graag een bijdrage leveren? Neem contact op met de Dental Runners

Dental Runners volgen via Facebook

Lees meer over:

0 reacties op KNMT en ANT samen hoofdsponsor van de Dental Runners