facebook

KNMT helpt startende tandarts nu ook via Skype

1 minuut
Contact
Het Startersgesprek, waarin de Ledenservice van de KNMT beginnende of in het buitenland opgeleide tandartsen op weg helpt, kan voortaan ook via Skype plaatsvinden.

Het Startersgesprek, waarin de Ledenservice van de KNMT beginnende of in het buitenland opgeleide tandartsen op weg helpt, kan voortaan ook via Skype plaatsvinden. Tot nu toe vonden de informerende gesprekken alleen plaats op het kantoor van de vereniging in Nieuwegein. Vanaf nu biedt de Ledenservice dus ook een virtueel alternatief.

In het Startersgesprek maakt een KNMT-medewerker tandartsen wegwijs  in wat er allemaal komt kijken bij het betreden van de arbeidsmarkt. Aan bod komen onder andere het maken van een keuze voor een werkvorm, het zoeken van een geschikte praktijk, verzekeringen en administratie. Het Startersgesprek is een gratis service voor (toekomstige) KNMT-leden. 

Meer informatie en aanvragen
Wilt u meer informatie of een Startersgesprek aanvragen? Neem contact op met KNMT Ledenservice via ls@knmt.nl of bel 030-60 76 380. Bij het plannen van het gesprek kunt u kiezen voor een afspraak in Nieuwegein of via Skype. 

Meer informatie voor startende tandartsen

studenten
tandartsen

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen