KNMT op Henry Schein Openhuisdagen 2018

12 april 2018

De KNMT is vrijdag 20 en zaterdag 21 april aanwezig op de Openhuisdagen van Henry Schein in Almere. Dit jaar staan de Openhuisdagen volledig in het teken van kennis, kunde en interactie waarbij u meer te weten komt over nieuwe producten en actuele praktijkthema’s.

Wij ontmoeten u graag in onze stand waar u uw vragen kunt stellen aan onze Ledenservice. Daarnaast vertellen wij u graag meer over Praktijkvisitatie, IQual en de KNMT Academy. KNMT-leden kunnen in onze stand ook een gratis toegangskaart t.w.v. € 50,- voor Medisch Ondernemen Live ophalen. Medisch Ondernemen Live vindt dit jaar plaats op 5 en 6 oktober in Expo Houten.

Over de Henry Schein Openhuisdagen

Een belangrijk onderdeel van de openhuisdagen zijn de gratis lezingen en workshops. In een gevarieerd programma komen diverse onderwerpen als praktijkhygiëne, esthetiek en samenwerking aan bod. Voor ieder lid van het tandheelkundig team worden gespecialiseerde lezingen en workshops aangeboden die inspelen op actuele behandelontwikkelingen en praktijksituaties. Ook onder de vlag van Henry Schein Dental Business Solutions is een interessant programma lezingen samengesteld.

Meer informatie en aanmelden Henry Schein Openhuisdagen

0 reacties op KNMT op Henry Schein Openhuisdagen 2018