KNMT opnieuw hoofdsponsor Dental Runners

09 februari 2016

Ook in 2016 is de KNMT samen met het Nederlands tandartsenblad hoofdsponsor van Dental Runners. Het tandheelkundige loopteam doet in het pinksterweekeinde van 14 tot en met 16 mei voor de vijfde keer mee aan de Roparun. Het doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kankerpatiënten.

Openingscongres CBT Rijnmond

In de aanloop van de Roparun probeert het team zoveel geld in te zamelen voor kankerpatiënten in de tandheelkundige branche. Zo opent op 11 maart aanstaande het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Rijnmond met een congres officieel haar nieuwbouw in Rotterdam. De opbrengsten van dit openingscongres komen ten gunste van Dental Runners.

Sponsor, of kom naar de klinische avonden of Benefietavond

Tandartsen die kankerpatiënten via Dental Runners willen steunen kunnen zich aanmelden voor dat congres maar ook door zich als sponsor aan het team te verbinden. Ook door deel te nemen aan een van de klinische avonden over hoofd-halskanker – in Amsterdam, Groningen, Nijmegen of Utrecht - steunt u Dental Runners. De traditionele benefietavond, die oorspronkelijk gepland stond voor vrijdag 8 april, gaat dit jaar niet door.

Bekijk de sponsormogelijkheden
Lees meer over Dental Runners

Lees meer over: Dental Runners