facebook

KNMT organiseert event voor tandartsen met een buitenlands diploma

Lotte Lidi
Ploeg
1 minuut
Buitenslands nieuwsbericht
Zaterdag 11 mei organiseert de KNMT in Nieuwegein de Dag van de buitenslands gediplomeerde tandarts. Deze dag staat in het teken van de huidige en aankomende ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op het werken in de praktijk.

Zo komen er nieuwe voorwaarden aan voor herregistratie in het BIG-register. Hoe kan de tandarts daar nu al rekening mee houden? Deelnemers krijgen van Harry Korver een update over de ZZP-wet en klachtenfunctionaris Stan Banus bespreekt de do's and don'ts bij het afhandelen van een klacht.

Daarnaast bieden we tandartsen een introductie over de Nederlandse Mondzorg, voor een snelle integratie in de praktijk. Wie daarna meer wil weten volgt de Leergang Thuis in de Nederlandse Mondzorg

Deelname is gratis voor KNMT leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar betalen 295 euro.

Meer informatie over het uitgebreide programma

Direct aanmelden

buitenlands gediplomeerden
evenementen
loopbaan

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen