KNMT-Praktijkwebsites vernieuwd

05 december 2016

De KNMT-Praktijkwebsites hebben een flinke vernieuwing ondergaan. Met een nieuwe beheeromgeving, moderne designs en uitgebreide online diensten.

Met de KNMT-Praktijkwebsite creëert u eenvoudig zelf een professionele, complete website met betrouwbare content voor uw praktijk. KNMT-leden betalen slechts € 25,- per maand voor deze service.

Wat zijn de belangrijkste verbeteringen?

  • Nieuwe designs en ontwerpmogelijkheden op basis van WordPress om uw website nog beter aan te passen aan uw huisstijl
  • KNMT-publiekscampagnes snel zelf op uw homepage publiceren
  • Koppeling met patiëntbeoordelingssystemen: geef inzage in uw kwaliteit en compliance met KRT- en Wkkgz-eisen
  • Koppeling met praktijksoftware mogelijk voor integratie van online diensten in uw systeem (afhankelijk van uw systeemleverancier)  

Bekijk voorbeelden van de nieuwe KNMT-Praktijkwebsite

Heeft u een KNMT-Praktijkwebsite en wilt u overstappen op het nieuwe platform? Neem dan contact op met Pharmeon, de aanbieder van de websites.

Bent u tevreden met uw huidige KNMT-Praktijkwebsite? Het huidige platform blijft vooralsnog gewoon bestaan. Wilt u toch alvast kennismaken met nieuwe systeem? Vraag een “schaduwwebsite” aan bij Pharmeon.

Bent u nog geen gebruiker van KNMT-Praktijkwebsite?  KNMT-leden kunnen een website twee maanden gratis uitproberen. Daarna kost een website € 25,- per maand.

Contact

De KNMT-Praktijkwebsite is ontwikkeld door ehealth-bedrijf Pharmeon in samenwerking met de KNMT. Neem voor vragen contact op met Pharmeon, tel. 020 6500 100 of per e-mail.

Meer informatie

Lees meer informatie over de KNMT-Praktijkwebsite

0 reacties op KNMT-Praktijkwebsites vernieuwd