facebook

KNMT verlaagt contributie fors

Profile picture for user Hans Scholten
Hans
Scholten
1 minuut
Team
Heel veel leden van de KNMT gaan vanaf komend jaar fors minder contributie betalen. Dat is mogelijk doordat de vereniging en haar kantoor afgelopen jaar zijn gereorganiseerd - waardoor aanzienlijk op de kosten is bespaard. Daarom kan de KNMT de contributie voor vol betalende leden met honderden euro’s verlagen.

Daarnaast geldt voor alle leden dat de individuele aansluiting bij de KNMT Klachtenservice voortaan in de contributie is inbegrepen. En alle leden kunnen in 2018 gratis één eendaagse cursus van de KNMT Academy volgen.

Tandarts-praktijkhouders betalen in 2018 € 1.350 contributie (was € 1.650) en tandarts-ZZP’ers zijn €1.250,- kwijt (was € 1.650). Ook voor tandarts-specialisten is de contributie aanzienlijk verlaagd, van € 1.943 naar €1.738. Daarnaast verlengt de KNMT het Starterslidmaatschap met een jaar, waardoor startende tandartsen na hun 4e jaar lidmaatschap nóg een jaar profiteren van een verlaagde contributie. In dat 5e jaar bedraagt de contributie € 950,- (was € 1.650). Tandartsen die gebruikmaken van de het seniorlidmaatschap betalen voortaan €75. Aan de overige contributiebedragen verandert niets.

Bekijk alle contributiebedragen

Nog geen lid? Meld u aan! 

contributie
Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT)
lidmaatschap

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen