KNMT verlaagt contributie fors

23 oktober 2017
Team

Heel veel leden van de KNMT gaan vanaf komend jaar fors minder contributie betalen. Dat is mogelijk doordat de vereniging en haar kantoor afgelopen jaar zijn gereorganiseerd - waardoor aanzienlijk op de kosten is bespaard. Daarom kan de KNMT de contributie voor vol betalende leden met honderden euro’s verlagen.

Daarnaast geldt voor alle leden dat de individuele aansluiting bij de KNMT Klachtenservice voortaan in de contributie is inbegrepen. En alle leden kunnen in 2018 gratis één eendaagse cursus van de KNMT Academy volgen.

Tandarts-praktijkhouders betalen in 2018 € 1.350 contributie (was € 1.650) en tandarts-ZZP’ers zijn €1.250,- kwijt (was € 1.650). Ook voor tandarts-specialisten is de contributie aanzienlijk verlaagd, van € 1.943 naar €1.738. Daarnaast verlengt de KNMT het Starterslidmaatschap met een jaar, waardoor startende tandartsen na hun 4e jaar lidmaatschap nóg een jaar profiteren van een verlaagde contributie. In dat 5e jaar bedraagt de contributie € 950,- (was € 1.650). Tandartsen die gebruikmaken van de het seniorlidmaatschap betalen voortaan €75. Aan de overige contributiebedragen verandert niets.

Bekijk alle contributiebedragen

Nog geen lid? Meld u aan! 

Total votes: 81

0 reacties op KNMT verlaagt contributie fors