KNMT versterkt zich met Raad van Toezicht

19 december 2016
Wolter Brands

De KNMT versterkt haar verenigingsstructuur met een Raad van Toezicht. De leden van de vereniging stemden op de 202e Algemene Vergadering in met het instellen van dit toezichthoudende orgaan.

De komst van een Raad van Toezicht is onderdeel van het verbeterproject KNMT 2.0, dat beoogt de vereniging wendbaarder en effectiever te laten functioneren.

Tijdens de Algemene Vergadering (AV) kondigde het bestuur een strategische conferentie aan waarop alle leden kunnen meepraten over de toekomstvisie van de vereniging, ook een onderdeel van KNMT 2.0. Die conferentie vindt plaats op 11 maart 2017. Op de AV zelf was er al een voorproefje: de aanwezigen spraken in kleine groepen over de rol die de KNMT in de toekomst moet gaan innemen in het Nederlandse mondzorglandschap.

De leden van de KNMT gingen op de AV akkoord met het zodanig aanpassen van de statuten van de vereniging dat ook tandartsen die zich niet laten herregistreren in het BIG-register lid kunnen blijven. Daarnaast werd de vernieuwde klachtenregeling aangenomen. Hierdoor is ook een aantal bepalingen in het huishoudelijk reglement van de vereniging aangepast.

Bekijk foto's van de 202e Algemene Vergadering van de KNMT

Terugblik: de KNMT in 2016

 

 

 

Lees meer over:

0 reacties op KNMT versterkt zich met Raad van Toezicht