KNMT weer bij Dental Management Game

22 september 2016

Waar moet ik op letten als ik een eigen praktijk begin? En: hoe zit het precies met belastingen? Vragen waar laatstejaars studenten tandheelkunde antwoord op krijgen tijdens de jaarlijkse Dental Management Game.

Die begint volgende week in Amsterdam en wat later op de universiteiten van Nijmegen en Groningen. Het kennisspel bestaat al sinds 1997. In groepjes werken studenten in 6 avonden een casus uit tot een ondernemingsplan. Iedere speelavond worden de studenten in contact gebracht met één of meerdere van de adviserende bedrijven. Zo gaan ze bij de bank langs voor de financiële vragen en bij een financieel adviseur voor algemene begeleiding en advies. De groep met het beste businessplan wint een skireis.

Blog

Ook dit jaar is de KNMT als partner weer aanwezig tijdens de start van de DMG en op de slotavond. Deelnemers maken al kennis met IQual; de studiegroep van de KNMT en horen hoe sparren met collega’s je beter in je vak kan maken. De avonturen van de deelnemers in Amsterdam zijn te volgen op een blog. Die is te lezen op de sites van het Nt en DMG.

0 reacties op KNMT weer bij Dental Management Game