KNMT zoekt beleidsadviseur met voelsprieten voor verandering in de (mond)zorg

07 maart 2018

De KNMT is voor haar team Structuur en Financiering op zoek naar een senior beleidsadviseur met voelsprieten voor verandering in de (mond)zorg. Het gaat om een functie voor 36 uur per week.

Als beleidsadviseur Structuur en Financiering is geen dag hetzelfde. Het programma wordt namelijk mede bepaald door de actualiteiten. Daarom is het belangrijk dat de beleidsadviseur alert is op veranderingen in de (mond)zorg.

De beleidsadviseur is ook geregeld onderweg. Om (in)formeel te overleggen en de belangen van onze leden te behartigen bij bijvoorbeeld zorgverzekeraars, VWS en de Nederlands Zorgautoriteit. Maar hij of zij informeert onze leden ook tijdens bijeenkomsten die de KNMT organiseert. En geeft jaarlijks college aan de 1e en 6e jaars studenten over de financiering in de mondzorg op de Faculteit Tandheelkunde in Nijmegen.

Natuurlijk ondersteunt de nieuwe beleidsadviseur ook het individuele lid. Bijvoorbeeld als een zorgverzekeraar materiële controles uitvoert om te onderzoeken of de geleverde zorg doelmatig was.

De ideale kandidaat is praktisch ingesteld, kan snel schakelen en is een zelfstarter die projecten initieert en leidt. Daarnaast kent hij of zij de wettelijke kaders, is een betrokken netwerker en heeft een uitstekende politieke antenne.

Naar de actuele vacatures

Total votes: 19

0 reacties op KNMT zoekt beleidsadviseur met voelsprieten voor verandering in de (mond)zorg