KNMT.nl is vernieuwd!

01 oktober 2016

De KNMT heeft een nieuwe website. Vorm, structuur en inhoud zijn herzien en de website biedt nog meer voor u persoonlijk relevante informatie.

Bent u nieuwsgierig naar de vernieuwingen? Lees meer over de nieuwe website of bekijk de speciale infographic.

Inloggen en nieuw wachtwoord aanmaken

Bent u lid? Log dan in om toegang te krijgen tot alle mogelijkheden die de website biedt. Let op: u kunt niet inloggen met uw 'oude' wachtwoord. Maak hier een nieuw wachtwoord aan.

Let op: heeft u een wachtwoord aangevraagd en ontvangt u deze niet binnen 5 minuten dan gaat er iets mis. Vraag dan een tijdelijk wachtwoord aan bij Ledenservice. U kunt ook bellen met 030 6076 335.

Lees meer over vragen rond inloggen

Opmerkingen en suggesties

Heeft u opmerking of suggesties? We horen graag van u!

Aanpassingen aan de inhoud (toevoegen, wijzigen of verbeteren) voeren we binnen 2 werkdagen door. Aanpassingen in functies van de website duren langer: op basis van de binnengekomen tips plannen we deze stapsgewijs in. De aanpassingen krijgen prioriteit op basis van urgentie en impact voor de KNMT-leden die de website gebruiken.

Work in progress

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste geconstateerde problemen en wanneer u kunt verwachten dat ze zijn opgelost:

- wachtwoord-e-mails (opgevraagd vanaf de inlogpagina) komen niet aan: dit probleem is grotendeels opgelost. Heeft u een wachtwoord aangevraagd en ontvangt u deze niet binnen 5 minuten dan gaat er iets mis. Vraag dan een tijdelijk wachtwoord aan bij Ledenservice. U kunt ook bellen met 030 6076 335. 

- 'zoeken op provincie' in de Vacaturebank ontbreekt: dit probleem is opgelost

- personen niet vindbaar in Tandartsengids: aan een oplossing wordt gewerkt

- zoeken op differentie in de Tandartsengids: aan een oplossing wordt gewerkt

- cv's doorzoeken werkt niet: dit probleem is opgelost

Staat uw probleem er niet bij? We horen graag van u!

Lees meer over: