Kom naar het congres Topsport en mondblessures

06 februari 2017

Wat is de invloed van de mondgezondheid in de sport? En hoe voorkom je dat topsporters gehinderd worden door tandheelkundige blessures? Die vraag staat centraal op het door Dental Runners georganiseerde congres over topsport en mondblessures.

In dit middagcongres, op 24 maart in Rotterdam,  nemen diverse sprekers u mee in de wereld van de topsport en de medische en tandheelkundige begeleiding bij de Olympische Spelen. Ze vertellen u over de tandheelkundige screening van topsporters, de ideale mondbeschermer (bij onder meer hockey) en over sport en voeding.

Bekijk het volledige programma

Opbrengst voor het goede doel

Alle sprekers verlenen een kosteloze bijdrage aan het congres. De opbrengsten van het congres komen via het tandartsenloopteam Dental Runners ten goede aan de Roparun.

Datum, tijd en locatie

Het congres vindt plaats op vrijdag 24 maart 2017 in de collegezaal van het Onderwijscentrum van het Erasmus MC in Rotterdam van 13 – 17 uur.

Kosten en aanmelden

Deelname voor (tand)artsen kost € 75 en € 35 voor mondhygiënisten, tandartsassistenten en anderen. U ontvangt KRT-punten voor uw deelname.

Direct aanmelden voor het congres Topsport en mondgezondheid

 

Lees meer over:

0 reacties op Kom naar het congres Topsport en mondblessures