facebook

Kwaliteitsregister noteert 5000e inschrijving

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
20190612 nikki boerstal 1460
Met Nikki Boerstal uit Nijmegen heeft de Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) afgelopen maand haar 5.000e tandarts geregistreerd. De 26-jarige Boerstal, die in Beuningen en Grave werkt, studeerde een jaar geleden in Nijmegen af.

Haar motivatie om zich te registreren en geregeld bij- en nascholing te volgen is dat ze na haar studie scherp wil blijven en omdat ze zich verder in het tandartsvak wil ontwikkelen.

Aansluiten in een lange rij vakmensen

Toen KRT-directeur Camiel Versluis op haar voicemail stond, dacht ze dat er wat was misgegaan met haar aanmelding. “Toen echter bleek dat ik de 5.000e tandarts was die zich had ingeschreven, werd ik daar wel even stil van”, bekent Boerstal. “Dat ik aansluit in een lange rij vakmensen die voortdurend willen leren en die dat ook willen aantonen, geeft me een goed gevoel.”

Verwacht veel van visitatie

De Nijmeegse zegt veel van de – voor KRT-registratie verplichte – visitatie te verwachten. “In elk beroep word je op een gegeven moment blind voor bepaalde dingen. Andere ogen helpen je om beter naar de kwaliteit van je werk te kijken. Het zal best spannend zijn om collega’s op bezoek te krijgen die me op mijn vingers kijken.”

Positieve, collegiale sfeer

Van bevriende tandartsen weet Boerstal echter dat visitaties altijd in een positieve, collegiale sfeer verlopen en dat zo’n bezoek zowel leuk als leerzaam is: “En van wie kun je nu beter leren dan van professionals uit je eigen beroepsgroep?”

Kwaliteits Register Tandartsen (KRT)
visitaties

Recent nieuws

Coronavirus
79 minuten

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen