Laatste 2 leden van de ledenraad bekend

16 april 2018
Microfoon

Eric Röntgen zal de praktijkhoudende tandartsen uit de afdeling Utrecht Polderland in de KNMT ledenraad vertegenwoordigen en Thijs Janssen de tandarts-praktijkhouders uit Regio Oost. Daarmee is de ledenraad compleet.

Links Eric Röntgen, rechts Thijs Janssen.

Voor de kiesgroep praktijkhouders zijn nu alle afdelingen vertegenwoordigd binnen de ledenraad. De afdelingen Utrecht Polderland en Regio Oost hadden latere verkiezingen voor de ledenraad.

De eerste vergadering van de ledenraad (Algemene vergadering) is op donderdag 19 april.

In Utrecht Polderland waren 4 kandidaten voor de ledenraad. De collega's Kappers, Malikzad en De Vries haalden de ledenraad niet. Vanuit Regio Oost stelden zich 2 kandidaten beschikbaar, daar was mevrouw Van Leeuwen degene met minder stemmen.

De ledenraad telt in totaal 24 leden. De raadsleden bepalen mede de koers van de KNMT. Zo dragen ze bij aan  het vormgeven van de mondzorg en het beroep van tandarts - nu en in de toekomst.

De komst van de raad is onderdeel van de nieuwe verenigingsstructuur. Behalve van een ledenraad gaat de KNMT ook vaker gebruik maken van ledenpeilingen, om snel en efficiënt te kunnen achterhalen wat tandartsen van belangrijke onderwerpen vinden. Met de vernieuwing willen we leden meer betrokken maken, en wendbaarder en slagvaardiger worden.

 

0 reacties op Laatste 2 leden van de ledenraad bekend