facebook

Laatste kans: als VIP-gast naar MedischOndernemen LIVE

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
2 minuten
Molive2018
De KNMT is een van de hoofdparticipanten in MedischOndernemen LIVE. Daarom mogen we 100 exclusieve VIP-passen ter waarde van € 150,- weggeven. Zo’n pas geeft niet alleen recht op gratis toegang tot hét evenement voor ondernemen en samenwerken in de eerstelijns zorg maar ook op deelname aan de VIP-lunch én het volgen van een van de masterclasses. Er zijn er nog een paar - wees er snel bij!
Ding mee naar een VIP-pas voor MedischOndernemen LIVE (let op: alleen voor leden!)   De tweede editie van MedischOndernemen LIVE vindt op vrijdag 5 oktober (11 -18 uur) en zaterdag 6 oktober 2018 (10 - 17 uur) plaats in Houten. MedischOndernemen LIVE is speciaal gericht op ondernemen en samenwerken in de eerstelijnszorg. Het evenement is hét ontmoetingspunt voor alle praktijkhouders, beslissingsbevoegden en praktijkmanagers in de eerste lijn.    In de zorg moet er steeds meer worden samengewerkt, die ontwikkeling is onvermijdelijk. Het is waar de patiënt om vraagt en wat nodig is om goede en toch betaalbare zorg te leveren. We willen mensen in beweging brengen en een impuls geven aan deze ontwikkeling, dat is precies waar Medisch Ondernemen LIVE voor staat.   MedischOndernemen LIVE doet dat met vier themapleinen, waaronder een voor de mondzorg. Daarnaast is er een breed programma met sprekers, trends, stands, praktische sessies en masterclasses. Er is een VIP-lunch van 12.30 - 13.15 uur.   Programma MedischOndernemen LIVE  Overzicht masterclasses MedischOndernemen LIVE 

Vorig jaar kwamen honderden tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten naar deze beurs. Er waren meer dan 50 exposanten en meer dan 75 inhoudelijke sessies.

 

Extra interessant voor starters

MedischOndernemen LIVE is extra interessant voor 6e jaars studenten Tandheelkunde en recent gestarte tandartsen (tot 4 jaar ervaring): tijdens de beurs (op zaterdag) is er namelijk ‘KNMT for starters’, een serie workshops die je op weg helpen bij het werken in de praktijk. 

 

congressen
eerstelijnszorg
samenwerken

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen