facebook

Laatste kans: kom naar de schrapsessies

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Paarse krokodil
Er zijn nog een paar plekken vrij op de schrapsessies waarin tandartsen een einde gaan maken aan onzinnige regels en overbodige administratieve lasten gaan schrappen. Komt u meehelpen 'paarse krokodillen' te bestrijden? De eerste schrapsessie is komende dinsdag 5 maart.

In de schrap- en verbetersessies die de stichting (Ont)Regel de Zorg samen met de KNMT organiseert stellen tandartsen samen met beleidsmakers uit de zorg een top 10 op aan administratieve knelpunten. De lijst komt mede tot stand op basis van een eind vorig jaar onder KNMT-leden gehouden enquête over dit onderwerp. Met de lijst in de hand komen we in de sessies tot maximaal 10 concrete schrap- en verbeterplannen.

Sessies op 3 avonden in maart en april

De sessies zijn op dinsdag 5 maart, donderdag 21 maart en dinsdag 16 april 2019. Ze vinden plaats bij de KNMT in Utrecht van 18.30 – 21.30 uur. Let op: omdat de opbouw van de sessies zo is dat we telkens met dezelfde groep verder werken aan de actieplannen is het van belang dat de deelnemers beschikbaar zijn op alle 3 de data.

Wees een van de eerste 20 aanmelders om mee te doen

Praktiserende tandartsen kunnen zich aanmelden op info@stichtingontregeldezorg.nl. Let op: er is maximaal plaats voor 20 personen; vol = vol.

Lees meer over de aansluiting van de KNMT bij (Ont)Regel de Zorg

bureaucratie
regeldruk

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen