Leden bijeen op 203e Algemene Vergadering

15 juni 2017
Masterclass

Vrijdag 23 juni vindt in Utrecht de 203e Algemene Vergadering van de KNMT plaats. Alle leden zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. En om het nieuwe kantoor van de KNMT te komen bekijken.

De Algemene Vergadering (AV) is op vrijdag 23 juni vanaf 13.00 uur in het nieuwe kantoor van de KNMT, gebouw ’t Hart in Utrecht (Orteliuslaan 750). Belangrijke onderwerpen op de AV-agenda zijn de vernieuwing van onze beroepsorganisatie (‘KNMT 2.0’), de verkiezing van een Raad van Toezicht en het (financiële) jaarverslag.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd om de AV bij te wonen. Wilt u inspreken op de AV, dan kan dat als u een van de afdelingsvergaderingen voorafgaand aan de AV heeft bijgewoond. Stemgerechtigd zijn de afdelingsbestuurders en de andere afgevaardigden die daartoe op de afdelingsvergaderingen zijn aangewezen.

Voorafgaand aan de Algemene Vergadering bent u van harte welkom een kijkje te nemen op het kantoor. Om 11.00 uur is er een rondleiding; vanaf 12.00 is er lunch. Aanmelden is niet nodig; u kunt zich melden bij de receptie van ‘t Hart. Parkeren kan op de P&R Papendorp, naast het pand.

Lees meer over: Algemene Vergadering (AV)

0 reacties op Leden bijeen op 203e Algemene Vergadering