facebook

Ledenservice nu ook via Whatsapp bereikbaar

Hans
Scholten
1 minuut
Whatsapp header nieuwsbericht
KNMT-leden kunnen de afdeling Ledenservice voortaan ook bereiken via Whatsapp. Daarmee kunt u makkelijk en snel tussen de bedrijven door contact opnemen met het team dat vragen van leden beantwoordt.

Zet ons Whatsapp-nummer in uw telefoon

Ledenservice is per Whatsapp bereikbaar via telefoonnummer 030 6076 203. Zet dit nummer in uw contacten, dan heeft u het altijd bij de hand. Let op: u kunt dit nummer alleen gebruiken om te Whatsappen.

U krijgt meestal binnen een uur antwoord

Team Ledenservice staat voor u klaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. In de regel krijgt u tijdens openingstijden binnen een uur antwoord.

Natuurlijk kunt u ook buiten openingstijden een bericht sturen; wij pakken het dan de volgende werkdag op.

Bellen of e-mailen nog evengoed mogelijk

Uiteraard kunt u Ledenservice ook nog altijd telefonisch of per e-mail bereiken. 

Stuur geen vertrouwelijke gegevens

De KNMT gaat zeer zorgvuldig om met uw privacy. Wij versturen daarom nooit vertrouwelijke gegevens via Whatsapp en wij vragen u ook niet om dit soort gegevens. Wij adviseren u deze gegevens ook niet via WhatsApp aan ons te sturen. Hebben wij deze gegevens toch nodig om uw vraag te kunnen beantwoorden? Dan vragen wij u om deze telefonisch of via e-mail door te geven.

Ledenservice
ledenvoordelen

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen