Levendige discussie in de regio's

30 september 2016

De afdelingsvergaderingen ter voorbereiding op de AV van 14 oktober zijn afgerond. Overal in het land werd gediscussieerd over de gevolgen van de KNMT 2.0 en de plannen van minister Schippers rond taakherschikking.

Klachtenregeling

Ook werd er gesproken over de Wkkgz; de nieuwe klachtenregeling is klaar. Die wordt in oktober toegelicht en in de AV van december wordt de regeling ter goedkeuring aan de leden voorgelegd. Waardering was er voor het werk dat door het hoofdbestuur is en wordt verzet. Er waren vooral complimenten voor de position paper over de taakherschikking in de mondzorg. En de manier waarop er over wordt gecommuniceerd. De vergaderingen maakten ook duidelijk welke afgevaardigden namens de afdelingen de AV gaan bezoeken.

Museumkaartje cadeau

De AV is in De Kunsthal in Rotterdam, waar op dit moment de expositie 'Tandheelkunde in de prentkunst' te zien is. Als u vóór 10 oktober a.s. een mailtje stuurt naar congresbureau@knmt.nl zorgen wij ervoor dat er op 14 oktober een toegangskaartje voor u klaar ligt bij de ingang van het museum. U kunt naar de AV en daarvoor gratis de tentoonstelling bezoeken.

0 reacties op Levendige discussie in de regio's