Meer keuze in de KNMT Verzuimcombinatie

08 december 2016

De KNMT Verzuimcombinatie is een samenwerkingscombinatie met De Amersfoortse (verzekeraar), ArboNed (arbodienst) en Keerpunt (reïntegratiebedrijf). Het overdragen van de arbodienst naar het re-integratie bedrijf is echter niet altijd effectief. Daarom hebben we de keuzemogelijkheden verruimd.

U kunt voortaan ook ArboNed inschakelen voor de ondersteuning bij re-integratie. Natuurlijk kunt u ook de huidige combinatie behouden. Heeft u uw verzekering afgesloten via de VvAA? Dan krijgt u er nog een extra mogelijkheid bij. U kunt gebruik maken van de door de VvAA afgesloten samenwerking met BeSuitable en daarbij de voordelen van de KNMT Verzuimcombinatie behouden. De VvAA gaat haar verzekerden informeren over deze verandering.  

Voordelen KNMT Verzuimcombinatie 

Praktijken die de KNMT Verzuimcombinatie gebruiken, kunnen een beroep doen op PrikPunt. Verder worden verzuiminterventies volledig vergoed. De premie wordt bepaald door een combinatie van uw eigen verzuim en het verzuim in de branche, waardoor grote schommelingen in premie beperkt blijven. Bij overdracht van de praktijk kan ook de polis worden overgenomen. Daardoor kan ook een zieke werknemer worden overgenomen, zonder financiële risico’s van verzuim. 

Meer informatie