facebook

Met € 100,- korting naar Mondzorgpraktijk Anno Nu

Hans
Scholten
1 minuut
Handen samen groep
Praktijkhouders en praktijkmanagers kunnen zaterdag 14 december extra voordelig naar Mondzorgpraktijk Anno Nu, het congres ter voorbereiding op het nieuwe jaar. Wie zich samen met een collega, medewerker of kennis meldt, krijgt €50,- extra korting op de toegangsprijs. KNMT-leden krijgen daar bovenop nog eens €50,- ledenkorting.

Mondzorgpraktijk Anno Nu informeert over nieuwe wet- en regelgeving en inspireert op het vlak van verbetering van de bedrijfsvoering en personeelszaken. Alle niet-tandheelkundige aspecten van het runnen van een tandartspraktijk komen daarbij aan bod.

Hospitality-expert Milo Berlijn spreekt op het congres over gastvrijheid in de praktijk, juristen Heiko van Es (VvAA) en Miechel Rooth (KNMT) praten de aanwezigen bij over grote veranderingen op de arbeidsmarkt. Er zijn ook nog 6 parallelsessies over onderwerpen als ‘shared decision making’, de privacywet AVG en de voorbereiding op een bezoek van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Mondzorgpraktijk Anno Nu wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd door de KNMT, VvAA en MedischOndernemen. 

Hoe werkt de kortingsregeling?

Vink in de eerste stap van het aanmeldformulier aan dat u wilt profiteren van de korting en geef de naam op van uw collega of kennis. Een collega uit dezelfde praktijk kunt u in stap 2 meteen toevoegen. Een kennis uit een andere praktijk dient zichzelf aan te melden en ook uw naam op te geven in het aanmeldformulier. De kortingen worden meteen berekend.
ledenvoordelen
praktijkhouders

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen