facebook

Nieuw: check en verbeter je praktijk met Praktijk in Control

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Terug naar school student
Is alles in de praktijk op orde? Werkt iedereen volgens de norm en de gemaakte afspraken? Iedere praktijkhouder wil hier het liefst volmondig ‘ja’ op antwoorden. Maar lang niet iedereen is zeker van zijn zaak. Het nieuwe KNMT-initiatief ‘Praktijk in Control’ biedt de oplossing.

Praktijk in Control: stap voor stap alles in de praktijk checken en verbeteren

Met de e-mailtool Praktijk in Control check en verbeter je alles stap voor stap in de praktijk. Als je je hebt aangemeld, ontvang je een jaar lang iedere maand een e-mail met een thema waarmee je in de praktijk aan de slag gaat. Zodat jij vol zelfvertrouwen ‘ja’ kan antwoorden op de eerder genoemde vragen. 

Handige hulpmiddelen voor een praktische en doelgerichte aanpak 

Bij iedere e-mail zitten handige checklists, downloads en hulpmiddelen om praktisch mee te werken. En we helpen je met het maken van protocollen. In 1 jaar bouw je zo een eigen kwaliteitssysteem.

Teamwork is de basis voor kwaliteit

Iedereen uit het team, van receptionist tot tandarts, werkt dagelijks aan de kwaliteit van de praktijk. Teamwork is dan ook de basis van Praktijk in Control. Naast de praktijkhouder, kan daarom ook de praktijkmanager of iemand anders uit het team de e-mails ontvangen. 

Gratis en exclusief voor praktijkhouders met de KNMT Praktijkmodule

Praktijk in control is onderdeel van de KNMT Praktijkmodule en is daarom exclusief (en gratis) voor praktijkhouders die lid zijn van de KNMT. 

Meer informatie en aanmelden

 

kwaliteit
kwaliteitssystemen
Praktijk in Control
praktijkvoering
praktijkzaken

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen