facebook

Nieuw: kennistoets radiologie

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Shutterstock 316628528
Wie is verantwoordelijk voor de omstandigheden om stralingshandelingen veilig uit te kunnen voeren? Wat is de maximale effectieve stralingsdosis die een assistent mag oplopen? Beantwoord deze en 40 andere vragen met de kennistoets radiologie en check jouw kennis.

Met de nieuwe kennistoets test je wat je weet over de inhoud en de toepassing van de richtlijn Tandheelkundige radiologie. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn het stralingsrisico en het vervaardigen, optimaliseren en beoordelen van röntgenopnames.

1 KRT bij doorlopen kennistoets

KRT-leden ontvangen bij het volledig doorlopen van de kennistoets éénmalig 1 KRT-punt, mits 77% van de vragen goed is beantwoord. Bij een te lage score kan de toets opnieuw gedaan worden. De kennistoets staat gelijk aan 1 uur nascholing.

Naar de kennistoets radiologie

bij- en nascholing
kennistoetsen
radiologie
scholing

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen