facebook

Nieuwe ‘look & feel’ knmt.nl

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Stilstand is achteruitgang. De KNMT kijkt daarom constant of dingen, bijvoorbeeld de communicatiemiddelen, kunnen worden verbeterd. Zo is afgelopen winter het Nederlands Tandartsenblad gerestyled. En deze zomer is knmt.nl vernieuwd.

Mede op basis van suggesties van leden heeft de homepage een nieuwe look & feel gekregen. Het meest in het oog springend is een nieuw design waarbinnen informatie overzichtelijk wordt gepresenteerd. Bovenaan de homepage staat altijd een actueel thema of actie. Momenteel is dat de actie mondzorg=teamwork – heeft u al een foto ingestuurd?

Meeste bezocht

Daaronder de items waarvoor leden de website het meest bezoeken, gevolgd door een blok met door  leden veel gestelde vragen en een blok met dossiers, zoals taakherschikking. De dagelijkse actualiteit is aanwezig via het laatste nieuws en aankomende evenementen uit de agenda en ook het NT heeft een plekje op de homepage gekregen.

Schaalbaar

Bij het nieuwe design is rekening gehouden met leden die www.knmt.nl via een telefoon of tablet bezoeken. De pagina schaalt mee en de verschillende blokken komen onder elkaar te staan.

Heeft u een suggestie voor de homepage? Stuur die naar info@knmt.nl.

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen