Nieuwe ‘look & feel’ knmt.nl

03 augustus 2018

Stilstand is achteruitgang. De KNMT kijkt daarom constant of dingen, bijvoorbeeld de communicatiemiddelen, kunnen worden verbeterd. Zo is afgelopen winter het Nederlands Tandartsenblad gerestyled. En deze zomer is knmt.nl vernieuwd.

Mede op basis van suggesties van leden heeft de homepage een nieuwe look & feel gekregen. Het meest in het oog springend is een nieuw design waarbinnen informatie overzichtelijk wordt gepresenteerd. Bovenaan de homepage staat altijd een actueel thema of actie. Momenteel is dat de actie mondzorg=teamwork – heeft u al een foto ingestuurd?

Meeste bezocht

Daaronder de items waarvoor leden de website het meest bezoeken, gevolgd door een blok met door  leden veel gestelde vragen en een blok met dossiers, zoals taakherschikking. De dagelijkse actualiteit is aanwezig via het laatste nieuws en aankomende evenementen uit de agenda en ook het NT heeft een plekje op de homepage gekregen.

Schaalbaar

Bij het nieuwe design is rekening gehouden met leden die www.knmt.nl via een telefoon of tablet bezoeken. De pagina schaalt mee en de verschillende blokken komen onder elkaar te staan.

Heeft u een suggestie voor de homepage? Stuur die naar info@knmt.nl.

0 reacties op Nieuwe ‘look & feel’ knmt.nl