facebook

NT-GSK Bachelorscriptie Award 2019: en de genomineerden zijn…

Profile picture for user 426538
Laura
van
Paesschen
2 minuten
NT-GSKbachelorscritpieaward
De genomineerden voor de NT-GSK Bachelorsciptie Award zijn bekend! De 3 universiteiten mochten elk 3 scripties inzenden die mee konden dingen naar een nominatie.
De deskundige jury, bestaande uit de leden van de Communicatieadviesraad van de KNMT en KNMT-bestuurslid Richard Kohsiek, heeft alle scripties zorgvuldig gelezen en is tot de volgende 5 genomineerden gekomen.     De genomineerde scripties zijn, in willekeurige volgorde, zijn:   1. The adjunctive effect of the use of propolis products on plaque and parameters of periodontal disease ; Silvia Yuniawati en Mariam Tsagikian (ACTA)
  2. Effect van sigarettenrook op de groei van de orale bacteriën Streptococcus mutans en Streptococcus sobrinus ; Fadi Mosa, Max Marselis en Reza Foumani (Groningen)
  3. Effect van warmtebehandelingen op de sterkte van composiet ; Rick de Vos en Thymen Naaktgeboren (Nijmegen)
  4. Hoe kun je op CBCT-beelden geplande implantaatposities nauwkeuriger overbrengen naar de patiënt ; Sanne Korsten en Guido Kielenstijn (Nijmegen)
  5. The Dentate Situation Among Elderly ; Leonie Pereboom (ACTA)   De genomineerde studenten wordt gevraagd een samenvatting van hun scriptie te schrijven, die in een speciale bijlage van het NT worden gepubliceerd. 
 

Winnaars bekend gemaakt op KNMT Studentencongres 2019

De awards worden dit jaar uitgereikt tijdens het KNMT Studentencongres op vrijdag 4 oktober in de Fabrique in Maarssen. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van €1000,-, de tweede prijs uit €500,- en de derde prijs uit €250,-. Naast de juryprijzen wordt er ook een Publieksprijs uitgereikt.
 

Publieksprijs

Naast de juryprijzen wordt er ook een Publieksprijs uitgereikt. Hier wordt later meer bekend over gemaakt.
 

Terugkijken: uitreiking en winnaars 2018

Bekijk de impressie van de uitreiking in 2018 en een interview met de winnaars.  
 

Lees de special van vorig jaar

Benieuwd naar de scriptieartikelen die in 2018 genomineerd waren? Lees ze in de speciale bijlage over de genomineerde bachelorscripties die we bij het NT uitbrachten.  
KNMT-GSK Bachelorscriptie Award
studenten

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen