facebook

NT-kennistoets in nieuw jasje

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Nt-kennistoets
De NT-kennistoets verschijnt 24 mei voor het eerst  op het vernieuwde kennistoetsendeel van de KNMT-site. De nieuwe vormgeving maakt de NT-kennistoetsen overzichtelijker en aantrekkelijker.

Toetsen ook voor tablet en smartphone

Zo zijn er meer afbeeldingen opgenomen, zijn de antwoordmogelijkheden duidelijker en is meer ruimte voor uitleg. Ook zijn de toetsen makkelijker in te vullen via tablet en smartphone, omdat ze ‘responsive’ zijn en zich daardoor aanpassen aan de grootte van het beeldscherm.

Ook toetsen over richtlijnen en e-learning over visitatie

Naast de NT-kennistoetsen zijn ook kennistoetsen over richtlijnen op hetzelfde deel van de site in een nieuw jasje gestoken. Al deze toetsen kunnen nog steeds worden gemaakt, net als de NT-kennistoetsen van de laatste acht maanden. Nieuw is dat de e-learningmodules over visitatie ook doorlopen kunnen worden op de vernieuwde kennistoetsensite.

NT-kennistoets in mei onder meer over 3D-printing

In de NT-kennistoets worden vragen gesteld over enkele artikelen uit het NT. Met het doorlopen van de toets kan één KRT-punt worden verdiend. In de kennistoets die hoort bij het NT die op 24 mei verschijnt, gaat het onder meer over 3D-printing in de tandheelkunde en over de mondzorg voor de jeugdigen.

Naar de NT-kennistoetsen (log in met dezelfde gegevens waarmee u inlogt op de KNMT-website)

kennistoetsen
NT/Dentz
visitaties

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen