Ook KNMT Academy op Dental Expo

26 februari 2018
Notitie maken

De KNMT Academy opent ook op Dental Expo haar deuren. Beursbezoekers zijn van harte welkom bij een van de speciaal op de mondzorgpraktijk gerichte seminars, workshops of lezingen. Ze zijn gedurende de drie beursdagen 8, 9 en 10 maart gratis te volgen.

Op het programma staat een workshop waarin mondzorgpraktijken zich kunnen klaarmaken voor nieuwe privacywetgeving AVG. Ook biedt de KNMT Academy seminars over praktijkoverdracht en de wet DBA, lezingen ter voorbereiding op inspectiebezoek en Q&A-sessies met klachtenfunctionarissen die antwoord geven op alle vragen rondom klachten van patiënten en hoe daarmee om te gaan.

Het volledige programma vindt u op www.knmt.nl/dentalexpo.

De KNMT Academy is op Dental Expo te vinden bij C134 (nabij de KNMT-stand). De KNMT is ook aanwezig met een stand, op C131.

Over de KNMT Academy

De KNMT Academy, onderdeel van de KNMT, ondersteunt tandartsen bij de uitoefening van hun vak, met kennisdeling, training en scholing. Ze richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk, via bijvoorbeeld cursussen over wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en professionaliteit. De cursussen staat open voor iedereen; KNMT-leden krijgen fikse kortingen.

Lees meer over:

0 reacties op Ook KNMT Academy op Dental Expo