facebook

Oproep: doe mee aan Europese antibiotica-enquête!

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Pillen
De Europese tandartsenorganisatie CED roept Nederlandse tandartsen op om een Europese enquête over antibiotica en antibioticaresistentie in te vullen. De vragenlijst is opgezet door het Europees Centrum voor ziektepreventie en –bestrijding (ECDC) en heeft als doel inzicht te krijgen in de kennis en opvattingen van de zorgprofessionals in Europa over antibiotica en resistentie.

Invullen in 5 tot 10 minuten

De enquête zal in totaal in 26 Europese landen worden afgenomen. De Nederlandse versie bestaat uit voornamelijk meerkeuzevragen. Het invullen ervan kost zo’n 5 tot 10 minuten. 

De bovenstaande link naar de enquête werkt soms niet meteen. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

Vóór 14 februari invullen

Het streven is dat het gehele onderzoek door zo’n 10.000 zorgprofessionals in Europa wordt ingevuld, onder wie in totaal ook zo’n 700 tandartsen. Tandartsen wordt verzocht de vragenlijst vóór 14 februari in te vullen.

Namens de CED dank voor uw medewerking.

 

antibiotica

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen