facebook

Oproep: doe mee aan online enquête duurzaamheid eerste lijn!

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Duurzaam
In hoeverre werk je als tandarts al duurzaam op het gebied van milieu en klimaat? Wat moet er gebeuren om dit makkelijker te maken? Onder meer deze vragen komen aan bod in de online enquête van het ministerie van VWS naar duurzaamheid in de eerste lijn. Invullen kost ongeveer 7 minuten.

Hoe wordt het makkelijker om als eerste lijn aan duurzaamheid bij te dragen

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderzoekt momenteel hoe voor het de eerstelijnszorg makkelijker kan worden gemaakt om bij te dragen aan de Nederlandse duurzaamheidsdoelstellingen op het gebied van milieu en klimaat. Onderzoeksbureau Rebel voert dit onderzoek uit en roept ook tandartsen op de online vragenlijst in te vullen.

Enquête en interviews om een beeld beeld te schetsen van duurzaamheid

De enquêtevragen hebben betrekking op motivatie, mogelijkheden en beperkingen voor werkers en partijen in de eerstelijnszorg om te verduurzamen. Daarnaast wordt gevraagd wat er georganiseerd kan worden om verduurzaming makkelijker te maken?

Rebel wil aan de hand van de resultaten van de enquête een breed beeld schetsen van de stand van zaken qua duurzaamheid in de eerste lijn.

Ter verdieping zullen daarnaast interviews met individuele zorgverleners of praktijkmanagers plaatsvinden. De resultaten van het onderzoek worden onder meer gedeeld via de kanalen van de KNMT.

Ga naar de online vragenlijst

Voor vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met Michiel Kort van Rebel: michiel.kort@rebelgroup.com.

NT-artikel duurzaam werken in de mondzorg
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen